1 de marzo de 2010

NOTICIAS DE HAPPY!!!

MIREIA e IVÁN nos mandan foticos de HAPPY!!
HAPPY fue dejado por su antigua familia....una alergia del peque hizo que el pobre HAPPY tuviera que entrar en la protectora....Por suerte, fue adoptado enseguida por una pareja estupenda que lo cuidan así de bien y que nos demuestran que, con paciencia y cariño...todo es posible! Cada cosa requiere de su tiempo y para muestra un botón!
Os dejo con su historia!!!!
COPIO:
Hola Familia!!
Primer de tot, demanar disculpes, ja que us vam prometre que us aniriem informant sobre el Happy, i us enviariem algunes fotos....i ara ja feia dies que no deiem res...
Ja ha fet un any que vam adoptar el Happy!! Ai el Happy.... És un gos que no està mai quiet, li encanta sortir, correr, jugar, revolcar-se als xarcos o a l'herba, fer forats i menjar-se tot el que troba!!
No ha estat un any fàcil, primer perquè ens havíem d'adaptar nosaltres a ell i ell a nosaltres...i segon, perquè li encanta jugar...i clar...com és tan gran, de seguida puja damunt de la gent, i clar, vivint en un poble, has de vigilar-lo molt!!
Us enviem algunes fotos del happy!! No sabíem quines triar, i al final us enviem les de neu, com que aquest any ha nevat varies vegades...no us podeu arribar a imaginar com ha disfrutat!!
Prometem pujar un dia amb ell, i portar-hos algunes coses que hem anat recollint!!
Us puc confirmar que el Happy és molt feliç amb nosaltres, i nosaltres amb ell!!! (amb els ulls tancats tornaria a adoptar un gos!!)
Moltes gràcies per tot!!

Ivan i Mireia.

1 comentario:

Duc i Roc dijo...

Eiiii quina alegria!!
Que sapigueu q aquesta parella tan fantàstica són amics nostres i us donem fe que el Happy està súper feliç amb ells!!
Diumenge vam disfrutar de la seva companyia, i el Happy està preciós!
Enorme! Guapíssim!!
Petons família!