9 de octubre de 2011

PEL ANTES (CHAPI) NOS ENVIA ESTA BONITA FOTO DE SUS VACACIONES!!

Mercè nos envia esta bonita foto del verano de Pèl, y estas palabras que COPIO:

Us volíem enviar aquesta foto! perquè sapiguessiu que estem encantats tal i com us vam dir al principi de l'estiu del Pèl; és un amor, és el nostre mimat, és tranquil, carinyós, obedient, no l'hem engreixat ni tan sols un quilet des del passat mes de gener que el vam venir a buscar!, i això que no para de menjar el tio! no el canviariem per res !.




Us voliem explicar que aquest estiu ha fet amb nosaltres i amb cotxe, Normandia- Bretanya i els castells del Loira; uns 6000 km més o menys sense rondinar, era el primer a pujar el cotxe i esperar el següent destí, tots 3 dormíem en cases rurals i perfecte, i vam poder dinar i sopar a tots els restaurants que vam voler sense cap problema.

el pèl és magnific... gràcies per tot!



Muchisimas gracias a vosotros por haberle brindado esta magnifica oportunidad a Pèl de entrar a formar parte de vuestra familia.

1 comentario:

issi dijo...

con lo tremendo que era de cachorro y miralo ahora!!!gracias familia.sois estupendos.es un placer ver que peludos que no tenian ningun futuro ahora tienen todo el amor que un dia les falto.saludos.