4 de septiembre de 2011

BONITAS PALABRAS DE OPRAH Y WHITNEY DESDE SU NUEVO HOGAR!!



OPRAH Y WHITNEY antes (Enma y Leyka) llegaron a nuestro refugio después de ser abandonadas por que sus dueños, se marcharon del país, dejándolas solas sin apenas comida ni agua. Al principio tenían miedo, poco a poco fueron confiando en los voluntarios.





Un buen día Merçe subio, quería llevarse una hembra a su casa recientemente su perrita había cruzado el puente del Arco Iris después de 17 años a su lado. Al conocer la historia de Emma y Leyca ahora Oprah y Whitney, su corazón se encogió y se las llevo a las dos. ahora nos envía estas bonitas palabras y estas fotos de ellas dos.


COPIO:


Hola!!! Ja fa més de dos setmanes que estem a la nova casa... i que bé que estem! Els primers dies estavem una mica desconfiades, no sabiam la sort que podiem correr. Però ara estem de fàbula!



Vivim a Mequinenza i hi ha grans descampats per a correr pel canto del riu, i també ens banyem si tenim molta calor.



També estem una mica obsessionades amb un periquito que hi ha a casa, ens fa molta gracia!!!


Cada quinze dies baixen els cosins de la capital i anem a fer voltes i acaçem tots els ocells que veiem.


Estem molt bé de veritat... i nosaltes ens portem tot lo bé que podem. Cada dia sortim a passeig i desprès ens toca la sessió de besitos i caricies, així és com hauriem de viure tots! Això és el que ens mereixem, nosaltres i tots els peluts que hi hagi en aquest món.


Ens agradaria aclarar que avans de fer criar a la peluda que tinguis a casa, alçat del sofà i ves a la protectora o canera més propera que tinguis de casa. A partir de llavors, no pensaràs igual. Nosaltres també vam ser cadells fa uns dies i la vida que em tinguit no la desitjem a ningú... i molts companys de fatiga esperen tenir la mateixa sort que hem tinguit nosaltres.



També deixar constància que no som de raça, no tenim peregri, només som dos gossetes més, normals, no valem 400 E, la vida sigui quina sigui , no te preu. La nostra gratitut cap al propietari serà infinita i més infinita serà la estima que li tindrem per vida.


Millons de gràcies Mercè, gràcies per aquesta gran oportunitat!




Realmente la oportunidad y la suerte que han tenido estas dos peludetas deseariamos que la pudiesen tener todos los peludetes que un dia sufrieron un abandono, un maltrato...y por esas circunstancias llegan a los refugios dónde les intentamos buscar una familia y un hogar para toda la vida


Gracias Merçe por confiar en la adopción y darles todo tu cariño a Oprah y Whitney


protectoralleida@hotmail.com


No hay comentarios: