7 de septiembre de 2009

GORDI Y SU FELICIDAD PLETÓRICA!!

Matilde nos envía estas fotos PRECIOSAS de nuestra GORDI!! Aparte de ver lo preciosa y feliz que está, nos ha arrancado una buena carcajada, que bien nos hace falta!! Esto es lo que nos da fuerzas para continuar en nuestra lucha!! Gracias guapa, nos han encantado las fotos, KEN también está guapísimo!!!


copio el mensaje:

Hola a tots!!

Us envio noves fotos de la Gordi. Està cada dia més guapa i és una gosseta feliç.

Espero que amb aquestes fotos us puguem animar una miqueta. Tot l’esforç que dediqueu als peludets té recompensa en la felicitat d’aquells que són adoptats com la meva Gordita. Ja no podria viure sense ella, ni jo ni el Ken, que no pot passar ni un minut separat del seu costat!!! I pensar que em vaig enamorar d’ella a través d’una foto de la vostra web!!!!


Us explico la trifulca que han tingut aquest estiu: La Gordi vol dormir a la terrassa i el Ken vol continuar dormint al menjador. Com que tenen un llitet a cada lloc vaig pensar que no hi hauria cap problema... però el que passa és que volen dormir junts!!!!! Total, que es passen la nit entrant i sortint: ara dormim un ratet a la terrassa, ara dormim al menjador, ara tornem a sortir...

Espero que us hagin agradat. També us volia comentar que la Gordi està estabilitzada en 10 kg. de pes i que la veterinària d’Alcarràs ens va dir que era un bon pes per la Gordi. Jo li dic sempre que si vol una galeteta primer ha de córrer un bon ratet... i de moment funciona!! Us continuarem explicant tot el que fa i com es troba.
Molts records per a tots i molts ànims!!!!!!
Estem impressionats amb la feina que feu amb els peludets!!
Besitos de la Gordi.

3 comentarios:

Texas dijo...

GUAUUUU! Qué bonito reportaje y qué fotos...!

Ah! Desconocía la afición de Gordi por la lectura.

Un buen trabajo Matilde!

Jennifer dijo...

jajajajaja me encantan las fotos y el mensaje!!

charo dijo...

!!!GORDI!!!! WAPAAAA .Quien te lo iva a decir, si asta parece que vas al ginnasio,cada dia mas joven y mas guapa como el buen vino. Gracias familia por darle la vida que merece.