21 de noviembre de 2011

ENCONTRADO EN ARTESA DE LLEIDA

Nuestras compañeras de ALTERNATIVA ECOLOGISTA (http://www.protectoraartesadelleida.blogspot.com/) de Artesa de Lleida nos piden ayuda pues acaban de recoger a este perrito!! COPIO:

Este perro apareció por Artesa de Lleida. Es un macho sin castrar tipo pastor belga. Tiene un carácter muy sociable y cariñoso, cuando nos lo encontramos llevaba un collar por lo que creemos que se ha podido perder.










Es joven, rondará los dos años y de momento nadie lo reclama. No lleva chip.

POR FAVOR, si alguien puede aportar alguna información que llame al Teléfono 606163216

GRACIAS!

2 comentarios:

Texas dijo...

Clàudia, si us plau, ajuda'm a comprovar que aquest gos o, si més no un de molt similar, el van perdre una família, crec recordar de Rosselló o de les rodalies, ara fa més o menys 1 any.

Crec que us vaig passar el cas. La família va venir a veure'm perquè els ajudés i vam publicar la seva desaparició.

No recordo si portava xip però recordo que tenia un altre gos, pastor alemany, de company, i que vivien en un xalet perquè hi havia fotos d'un jardí.

Jo ara faré per buscar la notícia, no fos cas que s'hagi perdut de nou (que no ho crec) o que l'haguéssin trobat una altra gent i que se'ls hagi escapat a ells.

El buscaré per l'etiqueta de desapareguts però ja saps que, de vegades no tots hi estan en aquesta... i llavors es fa més difícil!

M'ajudaràs, oi? Bé, fins aviat!

Texas dijo...

Claudia, ja l'he trobat i no sembla el mateix: és amarronat amb el llom i morro negres i portava xip.
Per assegurar-me, però, he trucat a la propietària i m'ha confirmat que encara no ha aparegut i que, per descartar que sigui el mateix, s'ho mirarà amb detall i, si cal, l'anirà a veure personalment.

Ja saps que el xip podrien haver-li tret i respecte al pèl pot enfosquir-se.