26 de julio de 2012

DARKY BUSCA UNA FAMILIA PARA TODA LA VIDA!!

El pequeño Darky fue encontrado plagadito de sarna y tuvo que irse a casa de acogida con Nuria. Hoy Nuria nos explica como esta Darky: COPIO: 
Sóc la Núria, com sabeu tinc en casa d'acollida a Darki des que el vau recollir, el dia 7 de juny (publicat a la web). El seu cas era complicat ja que tenia sarna i no podia entrar al refugi per no contagiar, així com tampoc en cases on hi haguessin altres gossos. Jo per sort tinc una casa on no hi ha cap gos i el vaig poder acollir. Ara ja fa gairebé dos mesos i està totalment recuperat. Ha passat revisions veterinàries, està desparasitat, i aquesta setmana li posarem la primera vacuna.

 
Ara ja pot estar en contacte amb altres animals, així que li busquem una casa definitiva. És molt carinyós i juganer, i és molt molt bo. De vegades li agafa una mica de por (el dia que el van recollir l'estaven pegant uns nens) però no es posa agressiu, simplement s'amaga darrere les meves cames.Us envio una foto perquè veieu lo guapo i gran que està, tot i que és molt primet (el collar li sobra per tots els costats!). Serà de tamany petit-mitjà, no creiem que es faci molt més gran.

Como bien dice Nuria le buscaremos una casa, lejos del maltrato, una casa para toda la vida.
Se entregará en contrato de adopción, con la cartilla sanitaria al día, con compromiso a la instauración del microchip y a la castración.
Si quieres darle esta magnifica oportunidad a Darky de compartir con el tus mejores momentos escríbenos a protectoralleida@hotmail.com 

No hay comentarios: