2 de mayo de 2007

Aviat arribaran les vacances, què fem?

Benvolgut lector,

Ens estem apropant a les vacances d'estiu, i un dels principals problemes que ens estem trobant any rere any, és que la gent no vol que el fet de tenir un animal a casa el lligui i no pugui anar allà a on ha estat desitjant tot l'any.
Abans d'adoptar un gos, s'ha de tenir en compte varis punts:
  1. És un ésser viu, i per tant, té sentiments.
  2. No és una joguina, sobretot quan són cadells.
  3. La seva vida mitja és entre 10-15 anys aproximadament.
  4. És un membre més de la familia.
  5. Si està malalt o s'ha trencat alguna part del seu cos, té dret a curar-se. El cas és que per si sol no pot anar al veterinari.
  6. Hi ha una sèrie de despeses, que la persona que decideix tenir un gos ho ha d'assumir, ja per la pròpia salut de l'animal com pels membres de la llar, com ara vacunes, alimentació, desparassitants,...
  7. No fer-li allò que no t'agradaria que et fessin a tu!!!!

Sigues conscient, un animal és una responsabilitat!!!!!!

Si realment te l'estimes, l'assumiràs perquè la recompensa és molt més gratificant: L' AMOR D'UN GOS NO TÉ PREU!!!!!

4 comentarios:

HECTOR dijo...

Jo el que faré aquest estiu es anar a la costa brava amb la meva fantástica Leela, bulldog anglesa, de 5 mesos. Això es al que ha de fer tothom, si no, que no es tingui un gos. Si el tens t'has d'adaptar a ell.

BUX dijo...

Exactament. No entenc com se pot tindre un gos i mes desde petit per després deixar-lo com si res..aquesta gent no té consciència..tindrian que fer el mateix amb ells....Una abraçada!

Anónimo dijo...

Llavors per a que existeixen meravelloses residencies o guiarderies canines algunes de gran prestigi, on no tans sols els meus pares, sino tambe mes d'un amic meu amb gos l'han deixat qüestio d'uns dies per varies raons com que no se'l pot endur al desti de vacances, o en qualsevol emergencia que es pugui tenir en qualsevol moment l'ha de deixar en algun lloc de confiança??
Em sembla una gran falta de respecte aquests comentaris sobre que els que no s'emporten als gossos en ocasions a les vacances segons dieu: no haurien de tenir gos.
Quin problema hi ha amb les residencies?

nil dijo...

Lo siento, pero el articulo habla precisamente de que un perro conlleva unos gastos, y que el propietario debe estar dispuesto a asumirlos antes de tenerlos.
Creo que mis dos compañeros anteriores se refieren al abandono, y no a dejar durante un tiempo limitado a un animal en las mejores condiciones posibles. Por esa misma razón, habalan de adaptarse a "el", pues todos sabemos que no simpre es posible llevarlos con nosotros, esta claro, pero eso no justifica que se le abandone a la primera de cambio. Y para acabar, no creo que nadie te haya faltado al respeto ni mucho menos, simplemente se ha dado una opinión, y, al igual que tu, aqui todo el mundo tiene derecho a opinar sin con ello faltar a nadie.
Gracias.