2 de mayo de 2011

NOTICIAS DE REX!!!

Mirar qué fotos tan preciosas de REX, ahora NESTEA!!! Estamos encantadas con esta adopción y no es para menos!! Os dejamos con el texto de sus propietarios y con estas fotos tan bonitas!! MUCHÍSIMAS GRACIAS!!!



Hola gent de la protectora!! Fa poc més d'una setmana que tenim al Nestea (anteriorment Rex) i ja en tenim prou per afirmar que és un encant de gos! Es torna boig amb la seva pilota groga i li encanta córrer!! El dia que el vam venir a buscar la veterinària li va posar la vacuna de la ràbia, el xip i li va netejar les orelles (em va ensenyar com fer-ho perquè els hi hem de netejar una vegada a la setmana) i no es va queixar gens! També ens va dir que l'hauriam de posar a dieta fins als 24kg més o menys, ja que ara pesa uns 27kg i mig. Cada vegada es porta millor quan surt a passejar, ja quasibé no estira gens, tot i que quan veu un gos només té ganes d'anar-lo a conèixer.Tots els de la família estem realment encantats d'haver pres la decisió de fer-lo formar part de les nostres vides, espero que el Nestea també pensi el mateix!Us envio algunes fotos per a que no el trobeu tant a faltar.

Clara i família.

1 comentario:

issi dijo...

muchas gracias por las buenas noticias!!!yo personalmente le cogi mucho cariño el tiempo que estuvo con nosotros y es que aunque sea testarudo como una mula es todo amor.gracias por darle la oportunidad que buscaba.un abrazo familia.