28 de marzo de 2012

MÁS DE 15 DENUNCIAS POR DESAPARICIONES Y, DE MOMENTO, 5 PERROS MUERTOS

Continúan con las investigaciones pero de momento, NADA SE SABE sobre los responsables de los robos y muertes de los perros encontrados en LLEIDA. Pedimos a la Administración LOS MÁXIMOS ESFUERZOS posibles para esclarecer e identificar a los responsables !!!LLEIDA no puede ser noticia de estos actos sin que se llegue al fin de este asunto!!! 
Denuncien robatoris de gossos a Lleida per destinar-los a baralles clandestines amb apostes 
http://www.324.cat/noticia/1669132/segria/Denuncien-robatoris-de-gossos-a-Lleida-per-destinar-los-a-baralles-clandestines-amb-apostes
Redacció Actualitzat a les 18:50 h   28/03/2012 
A Lleida, els casos de gossos desapareguts han augmentat molt des de l'octubre passat. Els Mossos d'Esquadra sospiten que es tracta d'una banda organitzada que robarien els animals de les torres per destinar-los a baralles de gossos amb apostes. En els últims dies s'han trobat gossos morts amb evidents signes de violència.
El Trapella és un pastor alemany que van robar fa uns dies d'una torre de Lleida. Els lladres no se'n van emportar res més. Al cap d'unes hores, el van trobar mort.
El cos del Trapella el van localitzar en un descampat, al barri de la Mariola, on les últimes setmanes han aparegut morts o malferits mitja dotzena de gossos més. Entre ells, l'Apolo, que es va trobar amb senyals d'haver participat en una baralla il·legal. Afortunadament, va sobreviure i s'està recuperant.
L'últim mes hi ha una quinzena de denúncies per gossos robats a Lleida i pobles pròxims.


No hay comentarios: