3 de octubre de 2010

QUINA PENA !!

Marc y Mariel, hace menos de un año adoptarón a l preciosa TESS, esta maravillosa pareja viven en Andorra y desde alli nos mandan estas líneas, ya que siguen nuestra web, y dado el nº de devoluciones por diferentes causas, ellos no se quedan impasibles ante tales actos.
COPIO:
Quina vergonya!! aixo són humans??. Cada cop que miro la vostra web m'agraden mès els animals, tots els animals i meyns els humans.
Nosaltres hem tingut molts problemes amb la TESS, tot degut al seu problema d'abandonament, no havie tingut cap contacte amb la seva mare al arribar a casa TAMBÈ ès feia PIPI I CACA a casa, i ho fa encara, malgrat que tingui un any, ens a menjat tots els mobles, la barana de l'escala a rossegat les pareds, arrencat flors i plantes del jardi etc..
Pero no ens hem donat per vençuts, hem contactat amb una Etològa que la porte a nivell psicològic i amb un educador cani a la seu.
Baixem dos cops els caps de setmana per fer-li clases de relaxació, educaciò i agiliti desde Andorra. Ara a millorat molt pero.. NO ENS RENDIREM. quand la veiem correr, jugar i mirar-nos amb aquesta carona s'ens desfa l'anima.

TENIR UN GOSS ÉS UNA INVERSIÓ D'AMOR, DEDICACIÓ, DE TEMPS I DE DINERS.

Molta gent NO s'imagina la feina que donen i a la minima retornen el gos com si fos un objecte tarat. I AIXO NO A DE SER AIXI.
Os admiro per la bona feina que feu, jo no podria s'em trencaria el cor cada día. Encara s'en deu de recordar la Maria la cara que feie jo el dia que varem vindre a buscar la nostra TESS.
Marc i Mariel.
Evidentemente, esta pareja tienen toda la razón del mundo. tener un peludo es una lucha constante de amor dedicación, tiempo ydinero, pero esto solo lo valoran y lo saben aquellos humanos a quines si les gustan los animales. Marc y Mariel lo estan dando todo para la rehabilitación de TESS.
Enhorabuena pareja por quererla tanto y apoyarnos tanto en nuestra causa.
Desde nuestra associación os enviamos un fuerte abrazo para los tres.

No hay comentarios: