22 de septiembre de 2007

SEXY ADOPTADO!!!!!!!!!

¿ Os acordáis de JIMMY? luego le llamamos SEXY porque Mireia, la chica que lo recogió y le salvó de ser atropellado decidió ponerle este simpático nombre.........el caso es que este
este es SEXY cuando estaba en la protectora...................... Y este es SEXY con su nueva família!!!!

Tras muchos meses de espera en nuestra protectora hoy por fin hoy se han fijado en él y le han dado la oportunidad de tener definitivamente un hogar!!!! Mucha suerte SEXY te la mereces toda!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

El sexy era aquell gos, tan simpàtic i juganer que trobarem al carrer a totes hores. Era un lligon que coneixeia a totes les gosses del nostre carrer. Anavem a passejar a la Nuca i ell venia, tornavem a casa i ell esperava al carrer davant la porta fins que tornavem a sortir. Passaren els dies i ell continuava allí, se'l veia tant trist quan es quedava sol. Despres de veure que ningú el reclamava i el perill que suposava anar perdut perl carrer creuant davant els cotxes varem decidir acullir-lo fins a dur-lo a la protectora, era genial, es va portar tant be que li varem agafar molt carinyo. I aquí no s'acaba la cosa, cada dissabte que anavem a la protectora de voluntaris, ell no ens deixava ni un moment, sempre estava davant i darrera. Es un gos molt agrait i esperem que sigui molt feliç amb la nova familia que l'ha adoptat.
Sort Sexy.

WICHU dijo...

Segur que serà molt feliç, ha tingut molta sort. Dissabte passat semblava com si ja tinguessim una intuició de que el Sexy sortiria, amb tot el matí vam comentar d'ell 4 o 5 vegades, que si el portariem a la fira, que si l'havia de veure algú......I mira a última hora van venir l'Alexandra i el seu novio i es van fixar amb ell. Aix!! quina emoció!!!! La sort la va tenir el dia que vosaltres el vau rescatar del carrer.
Petons,
Lore

Anónimo dijo...

Hola! som la familia adoptant!!
Nomès voliam dir que el sexy és un encant i es porta molt i molt bé, és molt carinyós i un sol. La nostra mare està encantada amb ell.
I que "el noi" és el meu germà, i no el meu novio!!

Un petó a totes les noies de la protectora, que fan una feina admirable i en especial a la Mireia.

Alexandra

WICHU dijo...

JAJAJAJAJA!!! Ho sento molt Alexandra, mira que abans d'escriure-ho m'ho vaig estar pensant!!!! I no se perque vaig dir-me de ficar que era el teu novio. Mil disculpes.
Quina alegria que la VOSTRA mare estigui encantada amb ell, ja os ho vam dir, que era molt carinyós i un gos que es feia estimar molt, M'alegro moltissim guapos.
Envieu-nos alguna foto i si ens voleu venir a veure aquest cap de setmana, estem a la fira de Sant Miquel.

WICHU dijo...

Per cert, li heu deixat el mateix nom??? Es per allò que comentavem de que si la vostra mare el cridava sexy pel carrer.....

BUX dijo...

Wichu, ahora se llama DICK!

Anónimo dijo...

DICK?...
xD

JAJAJAJAJJA
amb anglès vol di
vulgarment..
lo k ve a ser el "membre" masculí! xD
prlan cla,
q vol di Po... piiippp jajajjajajajajjajaj


en fi, 1parra ho havia de dir xD jajajajjaja

xrò m'alegro k =) l'hagin adoptat!
a veure si a la fira, s'anima mes gen
a veure si entre avui o dma ens pasem jo i el xavi pk amb
les clases......buuuuuuuuffffff


1ptoooo mol graaaan!



x cert "Buuxiii:P" passa'm les fotos, xD me retallo i ja sta
k me fa vergonya xD
i les poses si? xD a veure
si s'emporten a la pastora =)
q es preciosaaaaaaaaaaa !!!



Mirii.*