17 de abril de 2007

LA NOVA VIDA DE JACKY I NUCA






Aquestes fotos ens les ha enviat la Mayra per a que tots puguem veure lo be que es troben les dos gossetes que va adoptar quan erens uns cadellets a finals d'any.
Va venir a la protectora a buscar nomes un gos i quan les va veure, van decidir junt amb el Sr. Jaume, el seu pare, que s'endurien a les dues i així es farien companyia l'una a l'altra.
La de color blanc i negre es la Jacky, ens ha comentat que es mes sociable amb la gent que l'altra. Està guapissima!!!!
I la blanqueta es la Nuca, diu que només fa cas al seu pare, que tot el dia hi va al darrera i que es més dominant, tal i com es pot veure en les fotos en les quals estan menjant, que quan ha acabat amb el seu plat, s'en va a l'altre!!!!! La Nuca també esta guapissima.
Desde aquí els volem agraïr el haver donat aquesta oportunitat a les dos gossetes i que ens hagin enviat aquestes fotos tant xules.
MOLTES GRACIES.

2 comentarios:

nil dijo...

Me hace mucha ilusión ver las fotos de los perritos que han adoptado en nuestra prote!! Estan realmente preciosas!! Gracias por haberles dado una oportundidad! Muchos besos!

Anónimo dijo...

Qué preciosas estásn!!, aún me acuerdo cuando las rescatamos de la Portella junto con sus otros 2 hermanos, otra hembrita y un machito..estaban atemorizados!!!!, qué cambio dan cuando tienen cariño, no parecen las mismas, y tan grandes!!! me encanta cuando nos envían el después de nuestros animales nos hace muchísima ilusión...gracias de verdad!!!!