21 de junio de 2011

MAT, EL PEQUEÑO MAHARAJÁ

Hace ya un tiempo que Aleix y Sole adoptaron al pequeño Mat, y ya hace unos días, nos enviaron estas divertidas fotografías del peludo para que viéramos lo bien que se ha adaptado a su familia humana.

Ellos mismos nos explican: "En Mat està força bé, l'adaptació que va fer va ser molt ràpida i bona. És un gos molt fidel i entregat a la familia, és molt carinyos. A casa es comporta com un campió encara que de tant en tant fa alguna de les seves. Estem molt orgullosos d'ell, a tothom cau bé i es fa estimar de seguida.

Per nosaltres és un més de la familia i anem sempre els tres junts a tot arreu ja sigui a la platja, a visitar als meus pares a Salamanca, a patinar, o fins i tot a la muntanya. Hem recorregut bona part d'Espanya junts.

D'aquí a l'agost serem un més a la familia i estem segurs que el Mat cuidarà molt al petit o a la petita que vingui.

Moltes gràcies per preocupar-vos d'ell.


Us enviem unes fotos que tenim d'en Mat al cotxe, del dia que vam celebrar el primet any junts, de la platja... Petons de tots".

Cómo nos gusta ver que vive tan estupendamente!!!! Gracias a vosotros por cuidarle como un maharajá y compartirlo con nosotros!!!!3 comentarios:

Xiela dijo...

Observais la cara que hace al ver la salchicha?

Xiela dijo...

menuda cara que tiene al ver que se va a comer una salchicha!!!!!

FLY dijo...

Hombre Mat!! que majo estás jejeje.. si es que desde el primer momento que entró en la prote, vimos que era un perro listo y despierto. Me alegro de que esteis tan bien juntitos!! Gracias por las fotos!! Un abrazo.