5 de marzo de 2011

CANELA SE VA A CASA DE ACOGIDA CON LA FAMILIA DE BIBIANA

Nuestra querida CANELA, que fué adoptada, abandonada con 6 meses, adoptada y vuelta a dejar en el refugio. Esta misma mañana se ha ido a casa de Bibiana con su maravillosa familía.
Bibiana tiene a Lennin, un machito de aproximadamente dos años de edad adoptado en nuestro refugio, y ha querido brindarle la oportunidad a Canela de poder disfrutar de un hogar y de la compañia de Lennin.


Nos ha comentado que si se llevan bien se planteara el poder quedarsela adoptada. Sin duda para Canela seria el mejor regalo que le pudiesen hacer.
Lennin y Canela parecen realmente hermanos.

Esperemos que todo vaya bien y pronto os podamos decir que ha sido adoptada.

2 comentarios:

Tecnics del Fred dijo...

hola, soc antonio, l'home de la bibiana, nomes us volia comentar que es impresionat lo rapid que s'ha acostumat a casa, el primer dia estava molt espantadissa i no es volia moure de sota la taula, a mes qualsevol soroll per petit que fos l'espantava. Però tot i aixi amb nosaltres va estar molt carinyosa des de el primer dia, aixo si, amb el lenin i el poll ( el gat) li va costar mes, tant com un dia mes, ara que ja som a dimarts esta supercontenta amb lenin,i amb nosaltres ja ens fa festes quan ens veu, ja porta la cua ven enlaire, ja nomes li quede el gran pas que no es altre que el poll l'accepti -l'altre dia el pobre gat es va confondre de gos i se li va apropar va ser força divertit quan es va adonar que no era lenin sino la canela, fa fugir cames ajudeume-
En fi nomes volia comentarvos que la evolucio esta sent molt molt bona.

Gresca dijo...

Gràcies Antonio ja veuras com poc a poc el poll i ella tb seran ben amiguets, Moltes gràcies per voler donar-nos un cop de mà ajudant a la Canela que pobreta se ho mereix moltissim.
Una forta abraçada per a tota la familía