28 de marzo de 2011

ALBA NOS ENVIA ESTAS BONITAS FOTOS DE XISPA!!



ALBA adopto a Xispa en nuestro refugio este invierno pasado, hoy nos envia estas bonitas fotos y nos explica cosas de Xispa.


COPIO:


Bones! Aquí us envio unes fotos de la Xispa!


Així veieu la maca que està per casa!


Tal com us deia a l'últim email la Xispa és molt bona i s'adapta a tot. També s'ha de dir que aprèn molt ràpid. Tothom s'enamora d'ella... del que creu i el bona que és!!!


Suposo que que pel fet d'haver estat sempre amb tants gossos, li encanta estar acompanyada amb altres gossos o gats. I sempre que veu un altre gos vol anar a saludar-lo i a jugar amb ell. I es nota que està més contenta quan es queda amb la gata petita que els dies que es queda sola quan vaig a treballar.

A l'altre email us vaig dir que no es portava bé amb els gats de casa els meus pares però ara ja conviuen tots bastant bé: amb les gates velles es suporten i amb la petita són amigues!

Crec que ja us vaig dir que no sembla pas que hagués portat tan temps a la protectora ja que des del primer dia s'ha comportat perfectament i no he tingut cap problema amb ella.

Fins i tot un dia que se li va posar malament el menjar em va despertar a la matinada per poder sortir al carrer i deixar-hi el "regalet". Pensant que tan sols del novembre que està amb mi...

Un dia que tingui temps pujaré per que pugueu veure el maca que està!! .

Muchas grácias Alba por estas preciosas fotos, realmente se ve que la cuidas muy bien, y ya sabes cuando puedas te esperamos en la prote

Protectoralleida@hotmail.com

1 comentario:

FLY dijo...

gracias Alba por cuidarla tan bien. Me hace tan feliz verla y saber que está bien!! Es una perrita que ha pasado demasiado en la prote, pero ya ves que agradecida lo es un montón.
Un besazo a las dos.