17 de febrero de 2011

FOTOS DE DARKO!!!!

Qué alegría , por fin, tener fotos de nuestro pequeño traviesillo!!!! Nos acordamos mucho de él y ahora, por fin, podemos verle feliz en su hogar!!!
COPIO:
Hola!!!Aquí teniu al Darko. Les fotos són del seu primer banyet,... li agrada l'aigua però ha de ser calenteta. Les que es veu cèsped són de casa jugant per nadal amb el meu cunyat i amb la nera, la seva cosineta, a efectos legales, jeje. el primer dia que es van conèixer no li va agradar molt la nera, ja que el Darko és molt territorial, però ara ja es porten molt bé. Les altres són de Bossost, ja que vam anar a passar uns dies a la muntanya. Li agrada molt còrrer per la muntanya, tot i que es cansa molt, i ràpid torna amb nosaltres. Penso que està molt adaptat però encara és petitet i ens trenca coses quan no hi som, la fusta li encanta!!!! Amb els atres gossos es porta bé al carrer. A casa...és molt territorial i no accepta a cap gos, ja hem parlat amb la veterinaria i esperarem a que compleixi l'any a veure que tal... Es molt carinyós a tothom li fa festes però com que és gran...és una bestieta.

Dorm amb nosaltres a l'habitació i ja no intenta pujar al nostre llit, dorm al seu llitet, menys quan la meva parella marxa, llavors si que puja amb mi, jeje. Es bastant obedient, si li dius que no, més o mens fa cas...però poc a poc en va aprenent. La setmana que ve marxarem una setmana a Granada, a veure que tal!!!!
MUCHÍSIMAS GRACIAS!!!!!!

No hay comentarios: