4 de marzo de 2013

UN PERRO SALVA LA VIDA DE UNA NIÑA DESAPARECIDA

COPIO:
Un gos de pel·lícula. A Polònia s'ha viscut una història d'heroicitat per part d'un animal. Segons expliquen uns bombers, un gos va salvar la vida d'una nena de tres anys després de la seva desaparició.
La nena, Júlia, va desaparèixer aquest divendres de casa al poble de Pierzwin al sud-oest de Polònia. Fins a 200 bombers i policies han participat en la recerca que ha comptat amb l'ajuda de de centenars de persones dels pobles del voltant.
No l'haurien trobat, però, sense l'ajuda del seu gos. La nena s'havia perdut i les temperatures van caure per sota de zero graus durant la nit de la recerca, però el gos, anomenat Czarek, va mantenir la nena calenta i va alertar equip de rescat a mesura que s'acostava. Finalment la van trobar  en un bosc a uns 4 quilòmetres de casa seva.

Segons explica Grzegorz Szymonowski, el bomber que estava a càrrec de la recerca, el gos "és el més important en aquesta història, ell és un heroi". I afegeix: "gràcies a aquest gos crec que la nena ha sobreviscut a la nit".
Szymonowski relata com van trobar la petita: "Ens trobàvem a uns 500 metres, i es va fer el silenci. Tractaven d'escoltar algun gemec i varem sentim el gos i després el plor d'un nen. Vam córrer en aquella direcció i vam veure la nena al mig dels matolls, estava tota mullada perquè hi havia aigua al bosc". El cap del servei de pediatria de l'hospital Zielona Gora, Kazimiera Barczyk diu que la nena està rebent tractament per símptomes lleus de congelació.
Danuta Balac, l'àvia de la Júlia, ha explicat que la nena mai se separa del gos, un fet que, finalment, li ha salvat la vida.

http://www.324.cat/noticia/2073219/societat/Bombers-polonesos-asseguren-que-un-gos-ha-salvat-la-vida-duna-nena-desapareguda-de-tres-anyshttp://www.google.es/

No hay comentarios: